Bílé kysané zelí

Kysané zelí obsahuje množství hodnotných bioaktivních látek – bakterie kyseliny mléčné, vitamíny skupiny B, vitamíny C a K, minerály jako draslík, hořčík, fluor a enzymy. Kysané zelí rovněž podporuje tvorbu krve a hormonů. Umožňuje bojovat proti únavě, zlepšuje obranyschopnost organismu a zvyšuje odolnost proti stresu. Dále aktivuje imunitní systém v boji proti virům a bakteriím, posiluje organismus proti infekcím. Snižuje také vysoké hodnoty krevního tlaku a zároveň aktivuje funkci střev a vylučování toxických látek. Podporuje i látkovou výměnu a má odvodňující účinek, a proto umožňuje rychlé odstraňování odpadních látek z těla.Sauerkraut

  • Balení v sáčcích: 0,5 kg
  • Balení v kbelících: 3 – 5 – 10 kg
  • Balení ve vratných obalech: 13 kg

Výživové hodnoty BÍLÉ KYSANÉ ZELÍ na 100g:

Energetická hodnota: 88 kJ/21 kcal

Tuky:                            0,3 g

    – z toho nasycené

       mastné kyseliny:    0,1 g

Sacharidy:                    0,8 g

    – z toho cukry:          0,4 g

Bílkoviny:                      1,5 g

Sůl:                                1 g

Země původu:                 CZ