Zelná šťáva – Šťáva z kysaného zelí NOVINKA!

Chutný nápoj nakyslé chuti udělá dobře vašim střevům.schnupfen-424_0 Při použití většího množství má šťáva projímavý účinek (může způsobit průjem). Pití šťávy si naplánujte na dobu, kdy jste v klidu doma. Tahle tekutina vás totiž téměř jistě „prožene“. Tím ale pročistí střeva a prospěje střevní mikroflóře.  Pokud si nemůžete na chuť zelné šťávy zvyknout, kombinujte ji ze začátku se šťávou z mrkve a celere.

Na dně sklenice může docházet k usazování sedliny, což je normální jev.

Pozor! Sterilizováním, vařením, dušením, anebo pečením se cenné látky znehodnocují, proto se kysané zelí doporučuje konzumovat Zelná šťáva-1v syrovém stavu, např. jako součást salátů. 

  • Balení 500 ml

Výživové hodnoty ZELNÁ ŠŤÁVA na 100g:

Energetická hodnota: 67 kJ/16 kcal

Tuky:                            0,10 g

    – z toho nasycené

       mastné kyseliny:    0,01 g

Sacharidy:                    2,21 g

    – z toho cukry:          0,20 g

Bílkoviny:                      1,50 g

Sůl:                              0,64 g

Země původu:                  CZ